despre stirile de azi-ieri

bun…de azi-ieri ni se asculta telefoanele in mod oficial. la fel si cu netul. ei si? macar acum e oficial. bucurati-va! acum va trebui sa descoperiti o jucarie noua despre care sa comentati. asta cu „vezi ca am telefonul ascultat” e fumata. skip

azi sotii obama au depus juramantul. si nu am scris gresit. impactul public conteaza. iar publicul ii percepe ca pe o unitate. deci…fac o recapitulare in cap la mine – president negru, dezimvolt, excelent comunicator, carismatic si cu nevasta care nu e o papusa- accesoriu la presidentie. frumos. emotionant. de-a dreptul. nu stiu de ce insa, sunt departe de emotia maselor care razbate pana la mine ca un film vechi. si asta pentru ca mi se pare fireasca schimbarea de joc. startegia de pana acum a fost bine gandita si trebuia ca energiile sa fie jos, astfel incat obama sa apara ca prince charming. din toate punctele de vedere (si cu asta sunt de acord)

madamele de pe realitatea sunt usor varza la comentarii, dar asta deja nu mai e deranjant. transmisia acestui eveniment este si pe alte canale. asa ca skip vantalitatea tv!

se pune monitorizarea si la bloguri? nu de alta, dar eu mai obisnuiesc sa injur asa…time to time…si anume tot timpul

skip si la asta

in final spre distractia tuturor pot sa va spun doar ca vodafone mi-a trimis ultimele facturi pe adresa calea 13 septembrie nr …, corbeanca, sector 6, judetul ilfov. multumesc vodafone! deci skip!

vulturul plesuv a terminat transmisia de la locul faptei si se pregateste sa se plictiseasca ingrozitor.

cat de noapte buna voua!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s