ma gandesc serios daca mai vreau sa fiu parinte….:)

azi dimineata m-am urcat in autobuz. trebuia sa merg o singura statie ca sa ma intalnesc cu o foarte buna prietena.
langa mine era un grup de pustoaice gurese, fericite ca reincepe scoala. asa am aflat r din „are” ( a fi la a doua singular / a doua plural in engleza, pt cine mai avea dubii) este „o vocala lunga”. apoi discutia a alunecat spre cum arata. toate erau fardate de discoteca. una dintre fete spune cumva dezamagia: „mmm…numai eu nu m-am fardat deloc…mmmbineeee eu nici nu prea ma fardez”. s-a asternut o liniste cumva apasatoare timp de cateva secunde, apoi a venit si asteptata consolare: ” lasa draga, tu esti foarte draguta si asa”. ma intorc sa le vad. chiar erau fardate de discoteca. mai putin cea care se plangea. era ceam mai uratica din gasca. si cum asta nu ar fi fost deajuns, avea fata plina de cosuri. am zambit. pustoaicele aveau cam 13 ani..zona a VII-a – a VIII-a…apoi fata care fusese atat de draguta sa dea replica salvatoare incepe sa se planga ca are mainile foarte reci. acelasi simptom este confirmat si de celelalte „dragute” din grup. ba una chiar mai adauga: ” da, dar asta e semn de sinceritate”…din nou Betty cea urata o da cu bata in balta: „eu sunt FRIGIDA”. mie mi-a intepenit creierul. in nanosecunda m-am gandit la toate tampeniile din lume. nu apuc sa-mi duc gandurile ma departe ca una dintre dragute o intreaba: „tu, da’ ce-i aia frigida?”, iar raspunsul vine cu o inocenta care m-a lasat fara respiratie: „adica mie imi frig mainile tot timpul”.
VALEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!
am coborat din autobuz aproape cand eram gata sa explodez de ras.
am ajuns la scoala pustiului prietenei mele. acolo am facut o gafa cat casa. pustiul, mandru ca ma vede (sau cel putin mie asa mi s-a parut, da’ eu is o baba paranoica) mi-a pprezentat cativa colegi, am dat noroc ca baietii…d-astea…doar ca la un moment dat i-am luat fata in maini sa-l admir. sincera sa fiu mie imi venea sa-l mananc ca mi-i drag de mor. a rezistat el eroic cateva secunde, dupa care, fara sa-si schimbe tonul sau zambetul de pe fata mi-a zis printre dinti: ” ai putea sa nu ma mai tii asa? ”
eiiiii cu toate astea, mi-a placut sa rad cu toata inima de dimineata, dar bineinteles ca m-am intrebat daca mai vreau copii :))))))))))))

4 gânduri despre „ma gandesc serios daca mai vreau sa fiu parinte….:)

Adăugă-le pe ale tale

  1. Cred ca am povestiti la cel putin 30 de oameni diferiti chestia cu frigida cu palme fierbiniti. Si-acum imi vine sa ras. Nu stiu cum te-ai putut abtine sa nu razi in autobuz.
    Dar asta este un motiv in plus sa vrei sa fii parinte. Sa poti educa un copil cum trebuie.

    Apreciază

  2. din exterior te distrezi tare. dar eu nu stiu daca pot sa am nervii atat de tari in fiecare zi. mi-e ca o sa fiu un mare tiran 🙂
    iar de abtinut, m-am abtinut cu greu. extrem de greu. am coborat din autobuz de-a valma :)))))

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑