Update la…update

modificarea e aici: https://theamelie.wordpress.com/about/

Reclame

4 gânduri despre „Update la…update

 1. Daca faci parte din categoria „le fac eu pe toate, le stiu eu pe toate”….asta este oglinda societatii romanesti.
  Daca insa atunci cand ai nevoie sa te tratezi si mergi la un medic, in loc sa te tratezi dupa capul tau, de exemplu, inseamna ca ai angajat deja un specialist. 🙂 La fel si pentru celelalte lucruri care ies din sfera ta profesionala.
  Daca le faci tu pe toate…insa…nu suntem, in mod clar, pe aceeasi lungime de unda, caci primul amator pe care il angajezi esti chiar tu.

  Apreciază

 2. Good point. Doar că: la medic nu mă duc în mod obișnuit, fiindcă știu că va căuta un motiv să nă determine să revin sistematic. Altceva sunt urgențele: medicale, hai… pompieri, poliție. Nu știu, am apelat doar la medic și asta o singură dată. Ai dreptate. E mentalitate de român care a învățat să nu aibă încredere în nimeni. Amatorism? Probabil. De aceea funcționăm cum funcționăm.

  Apreciază

 3. Eu nu am vorbit de urgente. Amatorismul este un factor care se extinde, intr-adevar, insa este doar un factor.
  Individualismul este si el un factor. Romanul nu stie, nu vrea sau nu poate sa fie jucator in echipa. Pentru ca se vrea moț sipentru ca intr-o echipa trebuie sa fie coechipier, in primul rand.
  Sunt multi factori….
  Ieri de exemplu am incercat sa dau un feedback vis a vis de un site. Am spus ca e pacat ca un continut atat de bun sa fie prezentat intr-o maniera atat de inadecvata incat sa indeparteze cititorul de la primele randuri. Am dat argumente pentru fiecare punct: de la design la psihologia consumatorului. De ce? Simplu: pentru ca face parte din meseria mea si am crezut ca voi fi de ajutor. Raspunsul: niste pumni in gura la modul ca ce stiu eu despre autorul care a fost un mare om si care a facut o munca de documentare imensa… In fine…chestii de genul acesta. Am avut rabdarea si calmul necesar sa explic in cuvinte cat mai simple fiecare argument al meu. Rezultatul? Nu s-a intamplat nimic, pentru ca ei si-au amintit niste bancuri si am parasit discutia care devenise prea…tipic barbateasca. Si asta este doar un mic, extrem de mic, exemplu…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s