Cand vom vota cultura vom fi adevaratii castigatori

Politica a fost inventata acum niste mii de ani. De catre cine?

In Grecia antica, atunci cand „militarii” si-au facut propria lege, cealalta parte a atarnatorilor s-au facut oratori si au devenit politicieni. omenirea nu invata nimic din propriile greseli! Si nici nu va invata! pentru ca oamenii refuza sa-si foloseasca propriul creier, considerand ca e mult mai facil sa li se dea de-a gata.

Pana cand lucrurile astea nu vor disparea, ne vom confrunta cu noi si noi restructurari de granite, cu noi si noi minciuni care vor extermina rasa in sine. Drumul nu e lung. Suntem pe calea cea buna. Ne autodistrugem, renastem din propria cenusa si repetam greselile. Pana cand? Nu stiu….Pana cand pamantul asta se va satura de noi si ne va da dracului. Nici paca acolo nu mai e mult. Suntem, cum ziceam, pe calea cea buna.

Pana atunci, insa, sa ne bucuram de cele cateva secunde de frumos. De minciuna numita normalitate care ne face sa ne mai trezim inca o zi si inca una, pana cand ne vom epuiza energia si vom crapa ca niste prosti cu alta speranta, aceea ca cei care vor urma vor face lucrurile bine.

Asadar, sa ne bucuram de inca o secunda de frumos.

Niste romani au castigat niste premii la un festival de film, care nu are legatura cu politica, cu interesele meschine si nici macar cu faptul ca voi va veti duce sa votati sau nu.

http://www.sttropezinternationalfilmfestival.com/st-tropez-iff-2014-winners/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s