Nu murim de boli, ci de dobitoci ce suntem

De spume scriu! De revolta! Impotriva mea si a celor pe care ii cunosc.

Anul asta e sezon deschis la morti si imbolnaviri grave se pare si am sentimentul ca nu mai am puterea sa mai aud nici macar o singura veste de genul asta.

Urlu a neputinta.

Pana sa arat cu degetul catre altii, ma arat pe mine. Nu spun cand ma simt rau ori daca o spun mereu fac lucrurile sa para usoare ca sa nu sperii pe nimeni, ca sa nu deranjez pe nimeni, ca sa ….diversi de „nu”. Daca cineva se ofera sa ma ajute zic tot nu. Ca mi-e rusine, din nou, sa deranjez omul ori sa-l sperii. La fel fac absolut toti prietenii mei.

Ma, voi realizati cat suntem de dobitoci?!!!

Acu pe bune!

Haideti sa incercam sa corectam asta la noi. Suntem noi cu noi si atat, ca in rest lumea e plina de idioti. Haideti sa lasam prostiile deoparte!

Si nu vorbesc doar de probleme de sanatate, ci extrapolez la orice situatie in care cineva apropiat sau (surpriza!) nu chiar atat de apropiat se ofera sa ne ajute, nu doar dand din gura, ci facand practic ceva.

Pe bune, haideti sa ne corectam, pentru ca suntem extrem de gresit educati!

3 gânduri despre „Nu murim de boli, ci de dobitoci ce suntem

Adăugă-le pe ale tale

  1. Din pacate asa este, ai mare dreptate. Toate persoanele care vin din Romania in vizita la mine si se simt rau ma ofer sa le duc la spital, la urgenta sau la un medic specialist.
    Ma privesc de parca as fi picat din pom si parca ar fi pe moarte si ma ofer sa ii duc la cimitir!
    Nu de putne ori mi s-a si spus dupa aceea: „Hai ma ca mi.a trecut!”
    Vedeam ca minte si ca se simte rau in continuare insa insista sa spuna ca e mai bine si ca i-a trecut.

    Apoi sunt apostrofat: „Ei si tu acuma, pentru orice cacat megi la medic acuma!!!”

    Si uita ca de fiecare data cand merg la medic cu lumea se descopara ca problema era acolo si durerea il mistuia de circa 1,2 ani sau mai bine!

    Evident ca medicul a albit la fata cand a auzit asa ceva si imediat i-a prescris tratamente specializate in masura sa afle tot despre ceea ce suferea.

    PS: In romania e normal ca sa iti rupi o mana, un picior, un sold sau o incheietura SI SA NU MERGI LA SPITAL LA URGENTA SA TE CONSULTE, EVENTUAL SA FII PUS IN GHIPS!!!!

    Da oameni buni, E NORMAL SA NU MERGI LA MEDIC!!!

    Si spun asta cu buna stiinta avand experienta!!!

    PS-BIS: Idem si pentru acele stari de oboseala, dureri acute, sangerari si nu mai stiu eu ce care s-au descoperit a fi cancer. Ghiciti ce s-a intamplat!!! DA – ACEI OAMENI AU MURIT PENTRU CA NU S-AU DUS DIN PRIMA ZI LA SPITAL CAND S-AU SIMTIT RAU!!!

    PS-TRIS: SUNT FOARTE OFTICAT PE FAZA ASTA SI PE MENTALITATEA ASTA ASA CA ITI MULTUMESC PENTRU ACEST POST!!! POATE CINE IL CITESTE VA INTELEGE CEVA POZITIV SI CONSTRUCTIV!!!

    Apreciază

  2. Da, da, da da! Aşa facem, pentru că suntem mai mult decât dobitoci, dar şi medicii… să trăiască, sistemul nostru medical, plecăciune adâncă! Am păţit-o şi noi, familia mea, rău de tot! Dar azi nu mai vreau să scriu despre rele, vă puteţi imagina voi tot răul din lume…
    Doamne, ocroteşte-i, dacă mai poţi, pe dobitocii de români şi dă-le minte (sau nişte pari….)

    Apreciază

  3. Draga „ecoarta” in caz ca ti-a scapat o nuanta, dobitoci era un termen cuprins intre ghilimele. Suntem educati, unii, sa avem bun simt peste limita legala de viteza, sa ne dam la o parte pentru linistea si binele celor dragi. De aceea, poate, blogul asta a fost parolat pana acum si deja ma gandesc sa revin la bunele obiceiuri…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑