SAB Miller Romania – Ursus – you’re fired! P.S. S.P.

De multi ani ma distrez copios sa ii vad pe zvacnacii de la SAB cum si-o tot sug pe piata, dar isi pastreaza joburile, ba mai si primesc mariri de salarii. Chestie simpla – afacerea merge din inertie. Pentru cata vreme va mai fi asa? Ei bine, asta e o intrebare la care raspund doar cu 10 mil de eur pe masa. 😉

Bergenbier este a fost un brand foarte bine construit la vremea lui. Ideea e ca ei au renuntat la finantarea Nationalei de fotbal fix la momentul potrivit – adica exact in momentul in care pana si noi, femeile, ne-am dat seama ca nu mai exista o Nationala de fotbal a Romaniei. Nu ca ar fi fost vreun inteligent care a calculat asta, dar asta e o alta poveste.

Revenind la Ursus, s-a bucurat ca ursul in fata stupului de viespi. Si, evident, si-a luat-o in mana di granda. Nu numai ca nu a reusit sa impuna echipament rosu Nationalei, dar investitia cheltuiala a fost de cel putin 3 ori mai mare. Cheltuiala = adica zero rezultate.

Cu toate astea, departammentul de Marketing al Ursus a tot crescut. Ca si cel de Trade Marketing. Ca si ala de Vanzari. Degeaba toate. Ca-s boi stie toata lumea – si ăi din domeniu si lumea normala.

Am io o vorba: ba, nu poti sa fii destept tot timpul, insa atunci cand esti prost, fa (dracului) cumva, sa nu te afle toata lumea. Astia de la Ursus is si prosti si cu coada pe sus. Proverbele noastre nu-s degeaba: „prostul pana nu-i fudul, parca nu-i prost destul.”

Ani de zile, spuma concertelor tari din Romania a fost finantata si sustinuta de Heinken. Chiar si alea organizate de celebra firma a matroanei de la D&D East Entertaniment. Si ce sa vezi? Cu toate astea, nu au finantat RHCP si nici RW.

Ursus prosti de bubuie asfatul sub ei s-au repezit, asa cum au facut si in cazul multor locatii din Romania, sa prinda ei pestele al mare. Si l-au prins.

Da’ nu-i suficient ca la o suflare estimata la 50-60K de oameni ei au pus botul sa semneze contract cu D&D Entertainment acceptand un numar infinit mai mic de baruri mobile (o cifra minimala si onesta pentru suflarea aia ar fi fost undeva la 100 – 120 de baruri mobile = aka aparate de draught), transformand ceea ce ar fi putut fi o experienta de neuitat (aka memorabila) intr-un veritabil cosmar, ci vin – cred ei, destept – a doua zi cu un comunicat in care nu fac decat sa arunce mata moarta in curtea partenerilor de spagi – D&D Entertainment, promitand „boului” de consumator cate un six pack.

Hai, ma, pe bune?!!!!

Si nu e concediata toata firma aia a voastra de doi bani jumate?!!!!!!

P.S. Ursus, SP!

P.S.2 „Boul” de consumator ar fi prost sa nu accepte „spaga” voastra. Oricum nu ii sterge nimeni amintirea acelui cosmar si oricum se poate duce la chioscul garii sa schimbe six packul cu un pachet de tigari. Bune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.