Este momentul! (Re)devino OM!

Oameni frumosi si dragi, cunoscuti si necunoscuti din viata reala, cititori fideli ai acestui blog sau cititori intamplatori, in seara asta (deja ieri) am cunoscut niste tineri frumosi, care nu vorbesc mult pentru ca nu au vreme. Alearga si se organizeaza.

M-am alaturat lor in speranta ca pot face ceva.

Au realizat un site foarte bine structurat:

http://colectiv.info

Care ar fi necesitatile in acest moment:

  1. Dati mai departe mesajul acestui site pentru ca, din pacate, legislatia din Romania interzice medicilor sa dea informatii despre pacienti. De aceea apelam la voi, pe toate caile sa ne ajutati sa aflam contactele familiilor celor care au decedat in stupidul si teribilul accident de la club Colectiv. Dorim sa ii ajutam cu bani. De asemenea, dorim sa ne ajutati cu orice informatie care ne poate ajuta sa aflam unde mai sunt raniti, pentru ca, dincolo de comunicatele oficiale, mai sunt si in alte spitale. Dorim sa aflam de la acele spitale care sunt necesitatile lor in materie de medicamente, instrumentar medical, tehnica medicala specifica, astfel incat viata acelor tineri sa poata fi salvata. Urmeaza o perioada deosebit de grea. In cazul acestui accident e important sa le fie salvate vietile, insa va rog sa constientizati faptul ca urmeaza alte multe operatii, tratamentele sunt extrem de costisitoare.
  2. Daca doriti sa va oferiti voluntari, o puteti face pe site. E nevoie de orice mana de ajutor, de orice ora in care te poti rupe de familie si prieteni ca sa vii sa ajuti, de orice masina in plus, de orice…
  3. Daca doriti sa furnizati medicamente sau alte cele trebuincioase – de asemnea, aveti o sectiune pe site. Deja ni s-au alaturat multe companii care contribuie efectiv cu suport medicamentos, tehnic si de consumabile, dar inca nu e suficient.

In fine, pe site, cum spuneam, aveti sectiuni create pentru necesitatile pe care acesti copii le-au putut identifica.

Daca ai sugestii si solutii, esti binevenit.

Daca vrei sa arunci cu noroi, atunci trebuie sa stii ca negociezi cu mine. Si nu vrei asta!!!

Este momentul sa demonstrezi ca esti OM. Este momentul sa iesi din spatele monitorului si sa ni te alaturi! Este momentul sa faci parte dintr-un mecanism care odata pornit nu mai poate fi oprit. Nu ne limitam la a ajuta in situtia asta, ci la a schimba profund ceva, incepand cu inlaturarea cretinilor, analfabetilor, dementilor. Este momentul sa trimitem golanii acolo unde le e locul.

Dar, INAINTE DE TOATE, TREBUIE SA CONTRIBUIM LA SALVAREA VIETILOR!

Si nu uitati ceea ce am spus mereu pe acest blog: in afara de viata si de moarte, restul, in viata, sunt detalii.

In Romania trebuie sa nu mai fie loc decat pentru OAMENI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.