Ece omo!

Nu este, oare, ironic și în aceeași măsură rușinos, faptul că, în 1937, unul dintre cele mai luminate creiere ale acestei țări – filosof, filolog, economist, sociolog, teolog și profesor de etică – cel care a descoperit contrabanda cu țigări condusă de un fost Ministru (cel al Comunicațiilor) este demis, pentru ca, mai târziu, comuniștii să-l arunce în temniță și să-i aplice un tratament inuman, care a și condus la moartea sa în ‘52, s-a născut într-o zi de 3 martie in care tot ce puteți voi să dați este amintirea faptului că un comunist notoriu – Ion Iliescu – s-a născut în aceeastă zi?!!!
Cred că s-a înșelat amarnic atunci când a spus „să nu mă răzbunați!”, pentru că ce-a rămas din nația asta nici nu citește și nici nu luptă, iar gândirea este și ea o funcție inutilizată. Ce-a rămas din nația asta este doar o masă de vite ușor de manipulat, de la Victoriei la Cotroceni, de cele mai multe ori în direcții divergente, astfel încât și ultima fărâmă…dar mai bine tac, așa cum am tot tăcut în ultima perioada și a fost mai bine pentru voi.
Vă spuneam că uneori tăcerile mele înseamnă ceva, alteori nu. N-ați prins ideea. Iată de ce mi-e scârbă să scriu. Iată dovada inutilității scrisului meu.
Ece omo!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.