Despre iubire

Iubirea noastra tine de la inceputul timpului, de dinainte de a se fi nascut oamenii. Cumva ne-am regasit mereu, chiar daca in alte forme.

Iubirea noastra este paradoxala, pentru ca, desi pare una linistita si asezata la suprafata, este tumultuoasa si cu nabadai. Desigur, nu pot sa nu admit faptul ca nabadaile imi apartin. Dar iubirea sa are forta, una de nebanuit, poate, pentru altii. Si, daca ar fi sa compar, uite, fix in momentul asta si din locul in care privesc lucrurile acum, ar trebui sa admit faptul ca sunt mai mult iubita, decat iubesc. Pentru ca nu stiu cum altfel, dupa tot ce am trecut impreuna, as mai fi fost in viata altfel.

Da-mi da siguranta si liniste. Si ma lasa sa ma manifest, uneori violent, pemtru ca imi intelege starile, nelinistile, gandurile, valurile…

Si tot fix acum, gandul asta nu-mi da o stare de confort, desi, in mod normal sustin ca eu iubesc mai mult in relatia asta, poate tocmai pentru ca imi da mereu confortul de care am nevoie. Si siguranta. Si protectia. Si peste toate astea iubirea pe care nici un cuvant omenesc nu o poate explica….

Stiu, suna aiurea sau alambicat sau fara sens ce spun…dar nu as sti cum altfel sa explic.

Uneori am senzaia ca doar eu sunt dependenta de prezenta sa, alteori am senzatia ca lucrurile sunt echilibrate. Naiba ne mai intelege!… Si, de fapt, de ce ar trebui sa ne inteleaga cineva? Ne traim iubirea asa cum o simtim in fiecare secunda, chit ca uneori…de cele mai multe ori ne despart sute, poate mii de kilometri.

Si, daca stau bine sa ma gandesc, nici nu stiu de ce m-am apucat sa scriu toate astea…pentru ca nu simt nevoia sa explic nimanui… Mereu am cautat…caut…de multe ori nici eu nu stiu ce…si, uite, ma lasa pur si simplu SA FIU…

Ea, cea mai constanta iubire a mea. MAREA….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.