Cand cererea intalneste oferta

Romanul trece repede si natural din postura iubitorului de manele in cea a “scroafei in copac” cu un “ce, ba, pe banii mei fac ce vreau” aruncat cu aroganta pe care doar Miorita transformata peste noapte in “fataaaaah” o poate avea.

 

…la fel de bine interiorizeaza si conceptul de Centura, nelasandu-i sanse celei mai vechi meserii din lume sa se manifeste doar fizic…

 

Altfel, insa, suntem mandrii urmasi ai atat de mult trambitatului “cel mai vechi popor din lume”, buricul universului si parintii scrisului, dar si conationali si contemporani, cand vine vorba, la o adica, cu mladitele merituoase care se intorc in tara cu medalii (fie ca vorbim de cele sportive ori de cele scolare) stralucitoare si cu matzele chioraind.

 

Mi-am inceput ziua de “marti treishpe” cuminte – citind emailurile si savurand o cafea. Neagra. La ibric. Desi nu sunt un admirator infocat al lui Plesu, un prieten a simtit nevoia sa imi trimita un link ce m-a adus pe paginile “Adevarului onlain”.

 

Descopar ca avem idei comune – de domnul Plesu si de mine zic – ceea ce nu ma face sa ma simt mai inteligenta, ci, poate, un pic mai trista, insa gustul amar imi dispare rapid.

 

“…vorbim romana ca pe o limba straina” zice in fraza de incheiere domnul Plesu, incheiere cu ocazia careia imi arunc ochii si pe pop-up-ul care imi flicarise in ochi precum ecranele jocurilor mecanice pe toata durata parcurgerii articolului cu pricina.

 

N-as vrea sa fiu rea si sa spun ca a existat o strategie in spatele pozitionarii campaniei de slabire taman pe pagina pe care apare articolul domnului Plesu, care face parte din categoria conationalilor durdulii, asa ca sar peste acest gand si observ ca onor clientul “face ce vrea pe banii lui”, iar Adevarul e centurista in foame de bani, identificand corect faptul ca intre soferul de tir si posesorul de limuzina, in Romania, pana la urma, nu e nici o diferenta.

…si parasesc pagina cu pricina, caci, pe bune, chiar nu ma intereseaza sa aflu cum poate sa piarda domnul Plesu atatea kilograme… 😀

Screen Shot 2013-08-13 at 8.28.21 AM

3 gânduri despre „Cand cererea intalneste oferta

Adăugă-le pe ale tale

  1. Intr-un final ai revenit. Inainte sa dispari in ceata,incepeam ziua cu „tine”…asa ca pune mina si scrie:)

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑